Projectbesluit voor het gedeeltelijk veranderen van de ruimten in het woonhuis Koffiemolen 3/3A Doornenburg

Burgemeester en wethouders van Lingewaard zijn voornemens om met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het volgende plan. Tevens zijn Burgemeester en wethouders voornemens om de hiertoe aangevraagde reguliere bouwvergunning te verlenen.

Koffiemolen 3/3A Doornenburg

Het gedeeltelijk veranderen van de ruimten in het woonhuis.

Met het plan wordt beoogd de realisatie van een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking mogelijk te maken, waarbij sprake is van een gezinsvervangende situatie met aan het hoofd echtparen/partners die zelf ook op de betreffende locatie wonen.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken wordt met ingang van 20 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • Het ontwerpprojectbesluit, inclusief de ruimtelijke onderbouwing en overige relevante stukken is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl onder wonen en leven→projecten openbare ruimte →bekendmakingen→ projectbesluit Koffiemolen 3 Doornenburg;

  • Zowel het digitale als analoge ontwerp projectbesluit ligt ter inzage bij de Gemeentewinkel Linge-waard te Huissen. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11.

Eenieder kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel.

Bemmel, 19 oktober 2011

Naar boven