Ontwerpbestemmingsplan Zwaagdijk – Zwaagdijk 286 (rietdekkersbedrijf)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 4 februari 2011 gedurende de termijn van 6 weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Zwaagdijk – Zwaagdijk 286 (rietdekkersbedrijf)’ ter inzage ligt.

Rietdekkersbedrijf Sijm, Zwaagdijk 286 te Zwaagdijk-Oost heeft een verzoek ingediend voor het oprichten van een schuur ten behoeve van de opslag en het drogen van riet. Binnen het geldende bestemmingsplan is dit niet mogelijk. Door middel van een nieuw bestemmingsplan kan de gewenste ontwikkeling mogelijk worden gemaakt.

Ter inzage

Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Zwaagdijk – Zwaagdijk 286 (rietdekkersbedrijf)’ ligt met ingang van 4 februari 2011 zes weken ter inzage op het gemeentehuis van de gemeente Medemblik bij het Klant Contact Centrum van de afdeling Ruimte, Dick Ketlaan 21 in Wognum. Het KCC is op maandag en woensdag van 9.00 tot 20.00 uur geopend en op de overige dagen van 9.00 tot 14.00 uur.

Ook is het ontwerpbestemmingsplan op de website www.medemblik.nl raadpleegbaar. Het plan is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen zijn of haar zienswijze mondeling en/of schriftelijk aan ons kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan burgemeester en wethouders van de gemeente Medemblik, Postbus 45, 1687 ZG Wognum. Voor een mondelinge zienswijze vragen wij op tijd een afspraak te maken met een medewerker van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. De medewerker is bereikbaar onder nummer 0229-856269. Het is niet mogelijk uw zienswijze via de telefoon of per e-mail kenbaar te maken.

Naar boven