Ontwerpbeheersverordening Benoordenhout Noord-Oost

Bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur ligt van 21 oktober t/m 1 december 2011 ter inzage de ontwerpbeheersverordening Benoordenhout Noord-Oost. De beheersverordening is ook in te zien op www.denhaag.nl/bestemmingsplannen stadsdeel Haagse Hout.

Het plangebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Waalsdorperweg. De oostgrens wordt gevormd door de grens met de gemeente Wassenaar. De zuidgrens betreft de Benoordenhoutseweg en de westgrens valt samen met de Van Alkemadelaan, Ruychrocklaan, Floris Grijpstraat en Van Hogenhoucklaan.

Het gebied Benoordenhout Noord-Oost bestaat voor een groot deel uit een groengebied en een woonwijk. Omdat voor de aankomende planperiode van 10 jaar geen ontwikkelingen in het gebied worden verwacht, wordt er de voorkeur aan gegeven om bij de actualisatie van de huidige regelingen een op beheer gerichte regeling toe te passen. De karakteristieke waarden van het gebied qua beeld, bebouwing en functies worden bij deze beheersverordening als uitgangspunt genomen. Het doel van beheersverordening Benoordenhout Noord-Oost is dan ook het vastleggen van de bestaande situatie.

U kunt gedurende de inzagetermijn schriftelijk danwel mondeling uw opmerkingen indienen bij Burgemeester en wethouders van Den Haag, p.a. DSO/BTD/JZ, Postbus 12 655, 2500 DP Den Haag, onder vermelding van ‘Beheersverordening Benoordenhout Noord-Oost’. Wilt u mondeling uw opmerkingen kenbaar maken, dan kunt u hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer 070-353 4356.

Informatie-/inloopbijeenkomst

Op dinsdag 8 november 2011 (van 17.00 tot 19.00 uur) wordt een inloopmiddag/-avond over dit onderwerp gehouden in het Stadhuis, Spui 70, kamer A04.30 te Den Haag.

Naar boven