Vastgesteld bestemmingsplan Noorden - Woerdense Verlaat 1e herziening (Vlietpark)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van Nieuwkoop in zijn openbare vergadering van 15 september 2011 het bestemmingsplan Noorden - Woerdense Verlaat, 1e herziening (Vlietpark) opnieuw heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ontwerp gewijzigd in de zin dat het plan is voorzien van een aanvullende motivering en afspraken over extra parkeerplaatsen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Vlietpark in Noorden en maakt de bouw van 13 grondgebonden woningen (een toename van één woning ten opzichte van de huidige situatie) mogelijk.

Het bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 20 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage in het Klant Contact Centrum, Teylersplein 1 in Nieuwveen. U kunt de stukken ook bekijken op de website van de gemeente, www.nieuwkoop.nl.

Beroep

Van donderdag 20 oktober 2011 tot en met woensdag 30 november 2011 kunnen degene die omtrent het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt, alsmede de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze kenbaar te maken beroep instellen bij de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het beroepschrift wordt ondertekend en bevat ten minste:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening van de Voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Naar boven