Vastgesteld bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer – Dorpsstraat 48 te Cadier en Keer’

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten, maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat de gemeenteraad op 20 september 2011 het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer – Dorpsstraat 48 te Cadier en Keer’ gewijzigd heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn ambtshalve wijzigingen aangebracht.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van de locatie Dorpsstraat 48 te Cadier en Keer, kadastraal bekend gemeente Margraten, sectie P, nrs. 121, 360 (ged.) en 361 van ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’ naar ‘Wonen’ om de twee voormalige bedrijfswoningen om te zetten in burgerwoningen.

Het betreft hier een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kern Cadier en Keer’.

Het vastgestelde bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer – Dorpsstraat 48 te Cadier en Keer’ ligt voor eenieder ter inzage met ingang van donderdag 20 oktober 2011 tot en met woensdag 30 november 2011 in het gemeentehuis locatie Margraten, Amerikaplein 1 te Margraten. Voor inzage in het vastgestelde bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar aanleiding van dit bestemmingsplan zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad kenbaar gemaakt. Enkel belanghebbenden, aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, kunnen binnen de hierboven vermelde termijn tegen dit besluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Voor zover het de aangebrachte wijzigingen betreft kan beroep worden ingesteld door degene die belanghebbende is geworden. Voor het indienen van een beroep wordt griffierecht geheven.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Kern Cadier en Keer – Dorpsstraat 48 te Cadier en Keer’ treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening wordt griffierecht geheven.

Eijsden-Margraten, 19 oktober 2011

Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten,

de secretaris,

H.J.M. van Dijk.

De burgemeester,

D.A.M. Akkermans.

Naar boven