Ontwerpbestemmingsplan ‘Nijverheidsweg eiland zeven’

Burgemeester en wethouders van Albrandswaard maken ingevolge de Wet op de ruimtelijke ordening bekend dat ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Nijverheidsweg eiland zeven’, bestaande uit de planverbeelding, plantoelichting en planregels.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op kavel 7 van het bedrijventerrein Overhoeken III aan de Nijverheidsweg in Rhoon. Het ontwerpbestemmingsplan gaat uit van een directe bestemming voor het vestigen van een kinderdagverblijf (Jip & Janneke).

Inzage

  • Gemeentehuis: van vrijdag 21 oktober tot en met donderdag 1 december. Tegen vergoeding van de kosten kunt u een afschrift van de ter inzage gelegde stukken krijgen.

  • Website gemeente: www.albrandswaard.nl → actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen → ontwerpbestemmingsplan ‘Nijverheidsweg eiland zeven’.

Zienswijze

  • Schriftelijk: binnen de genoemde (inzage)termijn van zes weken. Stuur uw reactie aan: de gemeenteraad van Albrandswaard, postbus 1000, 3160 GA Rhoon.

  • Mondeling: op dinsdag 1 november 2011 is hiervoor eenmalig een mogelijkheid (op het gemeentehuis). Meldt u telefonisch aan via 010-5061704.

Naar boven