Ontwerpbestemmingsplan: ‘Omgeving Misterweg 23’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Omgeving Misterweg 23’ met ingang van 19 oktober 2011 gedurende een termijn van 6 weken voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25. Het ontwerpbestemmingsplan is ook via internet in te zien op www.winterswijk.nl → Wonen en leven →  Ruimtelijke ordening →  Deelplannen kom. Daarnaast is het ontwerpplan ook te raadplegen via het webadres: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het projectgebied ligt in de bebouwde kom van Winterswijk. Aan de noordzijde bevindt zich de spoorlijn Winterswijk–Zutphen, aan de westzijde de Misterweg en aan zuidzijde de Parallelweg.

Directe aanleiding voor dit ontwerpbestemmingsplan is het voornemen om op beoogd perceel een supermarkt mogelijk te maken.

Met ingang van woensdag 19 oktober 2011 tot en met dinsdag 29 november 2011 kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven