Ontwerpwijzigingsplan Sint Lambertusweg

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Beesel maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpwijzigingsplan Sint Lambertusweg terinzageleggen. Het plangebied ligt op de hoek van de Sint Lambertusweg en de Scheiweg en omvat de percelen kadastraal bekend gemeente Beesel, sectie B nummers 3765 en

3584 (gedeeltelijk). Het wijzigingsplan heeft als doel om de bestemming Wonen onbebouwd te wijzigen in Wonen bebouwd (toekennen van maximaal 3 bouwtitels).

Het ontwerpwijzigingsplan Sint Lambertusweg ligt met ingang van 20 oktober tot en met 30 november 2011 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.beesel.nl→digitaal loket→bouwen en wonen→bestemmingsplannen.

  • op papier tijdens openingsuren bij de klantenbalie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Reuver.

Gedurende deze termijn is het voor belanghebbenden mogelijk om bij voorkeur schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpwijzigingsplan Sint Lambertusweg.

Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen ter attentie van de gemeenteraad, postbus 4750, 5953 ZK in Reuver. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer R. Geerards, telefoonnummer: 077-474 92 92 .

Reuver, 19 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Beesel,

R.R. M. Halffman,

secretaris.

P. Dassen-Housen,

burgemeester.

Naar boven