Ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure Baaiduinen 36 te Baaiduinen en Horp 3 te Kaard (Terschelling)

Het college van B&W maakt bekend dat op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht twee ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure ter inzage worden gelegd:

  • OV 2011-074/OL 117420; Baaiduinen 36 te Baaiduinen; voor het nieuw bouwen van een vrijstaande woning na sloop van bestaande woning.

  • OV 2011-068/OL 115993; Horp 3 te Kaard; voor de verbouw van een loods ten behoeve van opslag en hondenopvang.

De twee ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure met bijbehorende stukken liggen van 21 oktober tot en met 1 december 2011, gedurende zes weken, ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis. De ontwerpbesluiten en stukken kunnen ook worden ingezien op www.terschelling.nl onder actueel/bekendmakingen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder zienswijzen omtrent de twee ontwerp omgevingsvergunningen uitgebreide procedure kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W of mondeling door het maken van een afspraak met sector Grondgebied, via het algemene telefoonnummer 0562-446244. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven