Ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat Wijk en Aalburg, 1e herziening’

Bekend wordt gemaakt dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van donderdag 20 oktober 2011 gedurende zes weken het volgende ontwerpbestemmingsplan voor eenieder ter inzage ligt:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat Wijk en Aalburg, 1e herziening’

Deze herziening maakt de ontwikkeling van 16 (zorg)appartementen mogelijk. Ter plaatse van het plangebied vigeert het bestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat, Wijk en Aalburg’. Teneinde de ontwikkeling mogelijk te maken is een gedeeltelijke herziening van voornoemd bestemmingsplan noodzakelijk.

Binnen de genoemde termijn kan tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) van het ontwerpbestemmingsplan kennis worden genomen bij balie ‘Bouwen en Milieu’ van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Gedurende deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk dan wel mondeling naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, het plan kan tevens geraadpleegd worden via de gemeentelijke website www.aalburg.nl.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad en kunnen worden ingezonden via Postbus 40, 4260 AA WIJK EN AALBURG, onder vermelding van zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Oude Kerkstraat Wijk en Aalburg, 1e herziening’. Voor verdere inlichtingen of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling VROM, bereikbaar op het telefoonnummer (0416) 698 764.

Wijk en Aalburg, 19 oktober 2011

Naar boven