Afwijking van het bestemmingsplan bouwplan Broekgeuterweg 3 te Kampen

Burgemeester en wethouders zijn van plan om met toepassing van artikel 2.1 en 2.12, lid 1, sub a, onderdeel 3 van de Wabo in samenhang met artikel 3.10 van de Wabo een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een kinderopvang en een stalling op het perceel Broekgeuterweg 3 te Kampen.

De ontwerpaanvraag met de daarbij behorende stukken ligt vanaf woensdag 19 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de receptie van het stadhuis aan het Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen.

Tijdens deze periode kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgmeester en wethouders van Kampen, postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpvergunning Broekgeuterweg 3’. Voor het maken van een afspraak omtrent het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering via (038) 33 98 823.

Naar boven