Vastgesteld projectbesluit realisatie 72 appartementen en 8 atelierruimten aan de Sniederslaan/Sportparkstraat in Bladel (De Smis)

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit is genomen ten aanzien van het bestemmingsplan ‘kom Bladel 2010’. Dit voor realisatie van 72 appartementen en 8 atelierruimten op het hoekperceel Sniederslaan/Sportparkstraat en het perceel ter hoogte van Sportparkstraat 2–4 in Bladel.

Tegen het ontwerpbesluit is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft niet tot aanpassing van het plan geleid. Het vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken vanaf maandag 7 februari 2011 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis in Bladel. U kunt de stukken ook inzien op www.bladel.nl/bestemmingsplanraadplegen.

Er kan nog geen beroep tegen dit besluit worden ingesteld. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht c.q. de Woningwet bestaat pas de mogelijkheid om bezwaar aan te tekenen c.q. beroep in te stellen als de bouwvergunning is verleend. Het verlenen van de bouwvergunning wordt te zijner tijd bekendgemaakt via huis-aan-huisblad De Lantaarn en de gemeentelijke website.

Voor meer informatie over dit projectbesluit kunt u contact opnemen met André van der Heijden van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361636).

Bladel, januari 2011

Naar boven