Wijziging bestemmingsplan ‘buitengebied’, Ansbaldweg 4 te Diessen

Burgemeester en wethouders van Hilvarenbeek maken op grond van artikel 3.6 sub a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij de wijziging van de bestemming ‘Agrarisch bouwblok’ van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ ten behoeve van een vormverandering van het bestaand ‘Agrarisch bouwblok’ op het perceel kadastraal bekend gemeente Hilvarenbeek, sectie Q, nummer 1409, plaatselijk bekend als Ansbaldweg 4 te Diessen, op 13 september 2011 gewijzigd hebben vastgesteld.

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van vrijdag 21 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de Centrale Balie van het gemeentehuis.Tevens zijn de stukken te raadplegen op de website van de gemeente Hilvarenbeek (HYPERLINK ‘http://www.hilvarenbeek.nl’ www.hilvarenbeek.nl).

Tijdens deze periode kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Binnen de beroepstermijn kunnen zij die beroep hebben ingesteld een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de genoemde Afdeling.

Hilvarenbeek, 20 oktober 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

R.F.I. Palmen,

burgemeester.

M.J. Horeman,

secretaris.

Naar boven