Ontwerpbestemmingsplan Watergang Den Uylsingel

Nieuw bestemmingsplan en de grenzen

Het plangebied ligt parallel aan de bestaande spoorlijn en wordt ten noorden begrensd door de Dr. J.M. den Uylsingel. Ten westen loopt de grens tot het midden van de H.A. Lorentzweg. Oostelijk loopt de plangrens tot aan het stallingsgebouw van HTM Light Rail van het station.

Wat houdt het ontwerpbestemmingsplan in?

Het doel van het nieuwe bestemmingsplan is het tot stand brengen van een adequate planologische regeling die de voorwaarden schept voor de gewenste ruimtelijke ontwikkeling van het gebied.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt vanaf 20 oktober tot en met 30 november 2011 voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie in het Stadhuis. U kunt het bestemmingsplan ook digitaal inzien op de gemeentelijke internetsite www.alphenaandenrijn.nl onder het kopje Actueel/Bekendmakingen of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren ?

Gedurende voornoemde termijn kan iedereen schriftelijk, inclusief een onderbouwing, een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan Watergang Den Uylsingel. De zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn, Postbus 13, 2400 AA Alphen aan den Rijn. In uw schriftelijke reactie moet u duidelijk uw naam en adres vermelden en aangeven om welk ontwerpbestemmingsplan het gaat. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met het Officemanagement van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op telefoonnummer 0172-465 641. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan.

19 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn.

Naar boven