Ontwerpbestemmingsplan Almere Hout Noord, Almere Hout ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat voor het gebied Hout Noordeen nieuw bestemmingsplan is voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp besluit hogere waarden liggen met ingang van maandag 17 oktober 2011gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (tot en met 28 november 2011).

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan Almere Hout Noord, heeft betrekking op het noordelijk deel van het nieuwe stadsdeel Almere Hout dat is gelegen tussen de A6 en het terrein van de golfclub Almeerderhout. Het omvat het woongebied Nobelhorst en het werkgebied A6-Park.

Hoe kunt u reageren?

Van maandag 17 oktober 2011 tot en met maandag 28 november 2011 kan eenieder schriftelijk (geen e-mail) zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen

U kunt uw zienswijze richten aan: de gemeenteraad van Almere, Postbus 200, 1300 AE Almere, o.v.v. ontwerpbestemmingsplan Almere Hout Noord.

Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling in te dienen. In dat geval verzoeken wij u een afspraak te maken via het secretariaat van DSO/team Ruimte op telefoonnummer 14036 (vraag naar het secretariaat van team Ruimte).

Ontwerp besluit hogere waarden

Het ontwerp besluit hogere waarden heeft betrekking op het woongebied Nobelhorst. In sommige deelgebieden wordt de voorkeursgrenswaarde uit de Wet Geluidhinder overschreden.

Hoe kunt u reageren?

Van maandag 17 oktober 2011 tot en met maandag 28 november 2011 kunnen belanghebbenden zienswijzen op het ontwerp besluit hogere waarden indienen.

U kunt uw zienswijze richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 1300 AE Almere, o.v.v. ontwerp besluit hogere waarden Almere Hout Noord.

Het is ook mogelijk uw zienswijze mondeling in te dienen. In dat geval verzoeken wij u een afspraak te maken via het secretariaat van DSO/team Ruimte op telefoonnummer 14036 (vraag naar het secretariaat van team Ruimte).

Waar kunt u het plan inzien?

Het papieren ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken, waaronder het ontwerp besluit hogere waarden ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De openingstijden van de balie zijn: maandag tot en met vrijdag van 9.00–13.00 uur en tevens op donderdagavond van 18.00–20.00 uur. Buiten deze tijden kunt u alleen op afspraak komen.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.BP5ACPZ01-on01. Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien. Vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van het bestemmingsplan kunt u downloaden op: https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.BP5ACPZ01-on01.

Naar boven