Vastgesteld bestemmingsplan ‘Verblijfsaccommodatie Hunzeweg 1 Gieterveen’

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Aa en Hunze op 28 september 2011 het bestemmingsplan ‘Verblijfsaccommodatie Hunzeweg 1 Gieterveen’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de verbouwing van een voormalige boerderij op het perceel Hunzeweg 1 in Gieterveen tot een vakantieboerderij voor 4–8 personen.

Ter inzage

Het raadsbesluit met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 20 oktober 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast zijn de stukken gedurende deze periode te raadplegen via de websites www.aaenhunze.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Omdat tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen zijn ingediend, kan met ingang van de dag na die waarop het raadsbesluit ter inzage is gelegd gedurende zes weken enkel beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) door:

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven