Vastgesteld bestemmingsplan ‘Gieterveen - Kampeerterrein Boerendijk’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Aa en Hunze op 28 september 2011 het bestemmingsplan ‘Gieterveen - Kampeerterrein Boerendijk’ te Gieterveen ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan ‘Gieterveen - Kampeerterrein Boerendijk’ voorziet in de realisatie van een kampeerterrein met bijbehorende bebouwing en dienstwoning op het perceel tussen de tennisbanen en de agrarische bebouwing Boerendijk 13 te Gieterveen. Het perceel is kadastraal bekend gemeente Gieten, sectie K, nummer 288.

Ter inzage:

Het raadsbesluit met de hierbij behorende stukken ligt met ingang van 20 oktober 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage. De bedoelde stukken kunnen worden ingezien tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten. Daarnaast zijn de stukken digitaal te raadplegen op www.aaenhunze.nl (onder Wonen en Leven, Bestemmingsplannen) en is het vastgestelde bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep:

Met ingang van de dag na die waarop het raadsbesluit ter inzage is gelegd, kan gedurende zes weken beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingediend door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven