Ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksweg-Zuid 7’

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksweg-Zuid 7’ ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan betreft het adres, Rijksweg-Zuid 7, gelegen in het buitengebied van Wellerlooi, gemeente Bergen en grenst aan de N271. Het betreft een wijziging van de bestemming Wonen. De bestemming Wonen blijft gehandhaafd, de nadere aanduiding met mogelijkheid tot het verrichten van lichte bedrijfsactiviteiten tot en met categorie 2 is verwijderd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Rijksweg-Zuid 7’ en het ontwerpbesluit liggen van 13 oktober t/m 23 november 2011 ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Nieuw Bergen. U kunt de stukken inzien tijdens de openingstijden van het Klant Contact Centrum. U kunt het digitale plan ook inzien op www.bergen.nl.

Zienswijze

Tijdens de ter inzage termijnkan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerp kenbaar maken bij de gemeenteraad van Bergen, postbus 140, 5854 ZJ Bergen.

Naar boven