Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ‘Kleine Winkelsteeg – Paardenhouderij’

Ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om hogere grenswaarden vast te stellen als bedoeld in artikel 83 Wet geluidhinder (wegverkeerslawaai) ten behoeve van het vaststellen van het bestemmingsplan ‘Kleine Winkelsteeg – Paardenhouderij’ te Boekend.

Het ontwerpbesluit ligt vanaf donderdag 13 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage in de Stadswinkel Venlo. Het ontwerpbesluit is ook terug te vinden op de gemeentelijke website www.venlo.nl, in de rubriek Wonen en Milieu, onder bestemmingsplannen.

Ten aanzien van het ontwerpbesluit om hogere grenswaarden vast te stellen kan een belanghebbende gedurende de inzagetermijn mondeling of schriftelijk gemotiveerde zienswijzen indienen bij burgemeester en wethouders, Postbus 3434, 5902 RK Venlo. Het is niet mogelijk om per e-mail zienswijzen in te dienen. Voor het kenbaar maken van mondelinge zienswijzen kunt u binnen genoemde termijn een afspraak maken met mevrouw M. Bovee van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar onder doorkiesnummer 077-3596946.

Venlo, 12 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Venlo.

Naar boven