Ontwerpbestemmingsplan Boukemapark artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Wij bereiden voor het gebied ten zuiden van de huidige sportvelden aan de Oude Tilsterweg in Uithuizen een nieuw bestemmingsplan voor. Aanleiding voor dit plan is het realiseren van een nieuwe scholenlocatie ter vervanging van de huidige basisscholen in Uithuizen. Daarmee ontstaat een concentratie van basisscholen en andere maatschappelijke functies in de buurt van de sportvoorzieningen en Het Hogeland College. Het bestemmingsplan maakt de bouw van het scholencomplex en het realiseren van een manifestatieterrein/ijsbaan ten zuiden van het complex mogelijk. Het sportcomplex zelf maakt geen deel uit van dit bestemmingsplan.

Ter inzage

Van 14 oktober tot en met 24 november 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan Boukemapark ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

Reacties

Tot en met 24 november 2011 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpbestemmingsplan. Dat kan schriftelijk of mondeling. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met Ria Uilenberg van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via (0595) 43 75 90.

Naar boven