Voorontwerpbestemmingsplan ‘De Zeeland’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergen op Zoom maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘De Zeeland’ gereed is. Het plangebied ligt achter de panden van Konijnenburgweg 13 t/m 49. Aan de oostzijde wordt het plangebied begrensd door de doorgang die loopt van Konijnenburgweg 21–41 in zuidelijke richting tot aan de Calandweg. Vervolgens aan de zuidzijde Calandweg tot aan kruising Markiezaatsweg en dan aan de westzijde weer langs de Markiezaatsweg. Het plangebied omvat de gebouwen van het Zeelandcomplex alsmede de direct omliggende terreinen en een gedeelte achter de woonboulevard (van Konijnenburweg).

Het plan betreft in hoofdzaak het mogelijk maken van een supermarkt, grootschalige detailhandel, bouwmarkt, maatschappelijke- en sportvoorzieningen, horecabedrijf, cultuur- en ontspanning etc.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 17 oktober 2011 gedurende zes weken tijdens kantooruren ter inzage in de leeshoek van het stadskantoor. Het voorontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar via onze gemeentelijke website www.bergenopzoom.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende genoemde periode van zes weken kan eenieder schriftelijk dan wel mondeling zijn reactie op het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Maandag 31 oktober 2011 is een informatie-avond in de Sporthal Boulevard, De Boulevard-Noord 4, Bergen op Zoom. De avond begint om 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom.

Schriftelijke reacties kunnen worden ingezonden aan het college van burgemeester en wethouders (postadres: Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom). Indien u mondelinge zienswijzen wenst in te brengen, neemt u contact op met de heer J. Cats, telefoon (0164) 277555 danwel de heer B. Verdonschot, telefoon (0164) 277491.

Bergen op Zoom, 16 oktober 2011

Naar boven