Projectbesluit Krakelingweg 5 te Zeist (hockeyvereniging Schaerweijde)

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist maken bekend dat zij een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening hebben vastgesteld voor het perceel Krakelingweg 5 te Zeist. Het betreft het complex van hockeyvereniging Schaerweijde.

Het projectbesluit biedt de planologische basis voor de aanleg van een vijfde veld en de herinrichting van het parkeerterrein. Op basis van het geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is dit niet mogelijk. Het hockeyveld is deels gelegen binnen de bestemming ‘Bos I’, deels binnen de bestemming ‘verkeersdoeleinden’.

Het besluit en alle bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt bij de informatiebalie in de Publiekshal aan Slotlaan 20 te Zeist (openingstijden ma–wo 8.00–15.00 uur, do. 12.00–20.00 uur, vr. 8.00–12.30 uur). U kunt de stukken ook digitaal raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website: www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit kenbaar hebben gemaakt schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht. Hetzelfde recht komt toe aan belanghebbenden die redelijkerwijs niet kunnen worden verweten dat zij geen of te laat een zienswijze hebben ingediend.

De termijn voor het indienen van een beroepschrift is zes weken. De termijn begint op de dag nadat het betrokken besluit bekend is gemaakt. Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit niet op. Indien er sprake is van een spoedeisend belang, kan gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Utrecht. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Naar boven