Ontwerpwijzigingsplan 1e wijziging Blixembosch Noordoost (entreegebied)

Burgemeester en wethouders van Eindhoven maken bekend dat met ingang van 13 oktober 2011 tot en met 23 november 2011 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpwijzigingsplan ‘1e wijziging Blixembosch Noordoost (entreegebied)’.

Aan de noordoostzijde van Eindhoven wordt de nieuwe wijk Blixembosch Buiten gerealiseerd. Om de toekomstige wijk goed te ontsluiten wordt een entreeweg gerealiseerd aansluitend op de Tempellaan en parallel met de Esperheide en de Kennedylaan.

In het vastgestelde bestemmingsplan Blixembosch Noordoost is ten behoeve van de ontsluitingsweg een wijzigingsbevoegdheid (ex. artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening) opgenomen. Het wijzigingsplan voorziet in de realisatie van de ontsluitingsweg.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘1e wijziging Blixembosch Noordoost (entreegebied)’ met bijbehorende stukken ligt met ingang van 13 oktober gedurende zes weken op werkdagen tijdens openingsuren voor iedereen ter inzage bij het Inwonersplein in het Stadskantoor, Stadhuisplein 10, Eindhoven. Het Inwonersplein is geopend op maandag en vrijdag van 10.00–19.00 uur en op dinsdag t/m donderdag van 10.00–17.00 uur. Bezoek zonder voorafgaande afspraak is alleen mogelijk op maandag de gehele dag en op de overige werkdagen tot 13.00 uur. Het maken van een afspraak is mogelijk via het digitaal loket op www.eindhoven.nl of telefonisch via telefoonnummer 14040.

Het ontwerpwijzigingsplan ‘1e wijziging Blixembosch Noordoost (entreegebied)’ kan worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.bestemmingsplannen.eindhoven.nl.

Het plan is digitaal te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl via de volgende directe link: http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0772.80146-0201.

De bronbestanden zijn beschikbaar via: www.eindhoven.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0772.80146-/NL.IMRO.0772.80146-0201/

De bijlagen behorende bij de toelichting zijn toegevoegd aan het digitale plan.

Het is voor een ieder mogelijk om gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk een zienswijze kenbaar te maken ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan;

door een brief te sturen aan het College van burgemeester en wethouders, t.a.v. het hoofd van de sector Openbare Ruimte, Verkeer & Milieu, postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Het is ook mogelijk om binnen deze termijn zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan mondeling kenbaar te maken. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient u uiterlijk één week voor het einde van de genoemde termijn een afspraak te maken met de behandelend ambtenaar, telefoonnummer (040) 238 6674.

Naar boven