Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Brede Heide – Lennisheuvel (kadastraal BTL N 779)

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 eerste lid onder aanhef en onder a, onder 3° van de Wabo, medewerking te verlenen voor het gebruik van de voormalige paardenwei als park en het verbeelden van een Romeinse boerderij door het plaatsen van palen

Ter inzage en/of informatie

De aanvraag en het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 14 oktober 2011 ter inzage. De termijn voor het indienen van zienswijzen loopt tot en met donderdag 24 november 2011. Ook is het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Eenieder kan tot en met donderdag 24 november 2011 een zienswijze schriftelijk en/of mondeling indienen bij burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Mondelinge zienswijzen kunt u indienen bij de behandelend ambtenaar. Dit kan alleen op afspraak via het secretariaat van de afdeling Wonen en Milieu. Het secretariaat is bereikbaar via (0411) 65 52 49. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Uw zienswijze, inclusief een eventuele reactie van de aanvrager, wordt bij de verdere besluitvorming betrokken. Een indiener van zienswijze wordt op de hoogte gesteld van het besluit.

Naar boven