Vaststelling bestemmingsplan Scouting FN12 en SKB

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de gemeenteraad op 4 oktober 2011 het bestemmingsplan Scouting FN12 en SKB heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op de huisvesting van Scouting FN12 en de buitenschoolse opvang in het bestaande gebouw aan de Zuider Carnisseweg.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Scouting FN12 en SKB heeft de gemeenteraad geen wijzigingen aangebracht.

Het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken, liggen met ingang van 14 oktober 2011 t/m 24 november 2011 ter inzage bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur. Op afspraak maandag- en woensdagavond van 15.00–20.00 uur en dinsdag- en donderdagmiddag van 15.00–17.00. Ook is het bestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → ruimtelijke ordening en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen tegen de vaststelling van het bestemmingsplan die:

  • tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt;

  • kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen.

U kunt uw beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met dhr. M. Vorstelman via telefoonnummer 0180-698 798.

Naar boven