Vaststelling wijzigingsplan perceel ‘Assum tussen 22 en 23’

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend dat zij ingevolge artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) op 4 oktober 2011 het wijzigingsplan ‘Assum tussen 22 en 23’ hebben vastgesteld. Het betreft de wijziging van de agrarische bestemming naar een woonbestemming conform artikel 23 van de in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Assum/Weeg 2006’ opgenomen wijzigingsbevoegdheid en de in Bijlage III van dat plan opgenomen verbeelding.

Ter inzage

Het wijzigingsbesluit met de daarbij behorende stukken kunt u met ingang van vrijdag 14 oktober 2011, gedurende 6 weken inzien bij de receptie van het gemeentehuis, Middelweg 28, te Uitgeest. Tevens zijn de stukken gedurende de genoemde termijn van terinzagelegging digitaal beschikbaar op www.uitgeest.nl.

Beroep

Tegen dit besluit kan, binnen 6 weken na de dag waarop het wijzigingsbesluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Het beroepschrift moet zijn ondertekend en in ieder geval bevatten: de naam en het adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit en de reden(en) van beroep.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Indien men op korte termijn wil voorkomen dat uitvoering wordt gegeven aan het besluit kan, door degene die beroep heeft ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Er dient wel sprake te zijn van een spoedeisend belang. Aan het indienen van beroep en aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Uitgeest, 14 oktober 2011

Naar boven