Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Dokter Brugmanstraat

Burgemeester en wethouders van Uitgeest maken bekend, dat er op 26 juni 2011 een verzoek om omgevingsvergunning is gedaan op grond van artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo voor de activiteit bouwen in afwijking van het bestemmingsplan. De aanvraag betreft het bouwen van 18 appartementen en een bijeenkomstruimte ter hoogte van de Dokter Brugmanstraat. Omdat de aanvraag in strijd is met het bestemmingsplan ‘Kom’ is het college voornemens in afwijking van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12, lid 1 sub a onder 3 medewerking te verlenen.

Voordat overgegaan wordt op een definitieve beslissing kunt u met ingang van 14 oktober 2011 voor een periode van zes weken op het gemeentehuis kennis nemen van het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken. Het ontwerpbesluit en de stukken kunnen gedurende de genoemde termijn ook digitaal worden ingezien op de website van de gemeente Uitgeest: www.uitgeest.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden schriftelijk een zienswijze indienen. Zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest. Tevens kan men een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken (tel: 0251-361111).

Naar boven