Voorbereidingsbesluit Katoenstraat – Industrieweg

De gemeenteraad heeft op 11 oktober 2011 een voorbereidingsbesluit genomen voor het gebied ten noorden van de Katoenstraat en de Industrieweg, zoals aangegeven op de bij het voorbereidingsbesluit behorende en als zodanig gewaarmerkte kaart. Voor de gronden die vallen binnen dit besluit wordt een bestemmingsplan voorbereid. De raad heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit in werking treedt daags na bekendmaking van dit besluit, derhalve op 14 oktober 2011. Het voorbereidingsbesluit voorziet zowel in het tegengaan van ongewenste bouwactiviteiten alsook ongewenst gebruik van gronden in het gebied.

Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende kaart liggen met ingang van 14 oktober 2011 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1. U kunt een afspraak maken om de stukken in te zien of informatie op te vragen/ Het telefoonummer van de gemeente Deurne is 0493-387711. Het emailadres is info@deurne.nl.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook digitaal raadplegen op www.deurne.nl (onder bestemmingsplannen in voorbereiding) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen een voorbereidingsbesluit is geen bezwaar of beroep mogelijk.

Nadere informatie over dit voorbereidingsbesluit kunt u krijgen van de heer H. Moors van de afdeling Economie.

Naar boven