Omgevingsvergunning bouw 41 eengezinswoningen en 23 appartementen Voormalige scholenlocatie Reeuwijk-Brug West

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken bekend dat zij een omgevingsvergunning als bedoeld in artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsvergunning (Wabo) hebben verleend voor:

  • Het bouwen van 41 eengezinswoningen en 23 appartementen aan de Van Staverenstraat en Mesdagstraat in Reeuwijk (voormalige scholenlocatie Reeuwijk-Brug West).

De omgevingsvergunning en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van vrijdag 14 oktober 2011 tot en met donderdag 24 november 2011 voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl → Plannen en Projecten → Wonen, leven en werken → Reeuwijk-Brug → omgevingsvergunning voormalige scholenlocatie Reeuwijk-Brug West;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het gemeentehuis in Bodegraven;

Deze kennisgeving is ook te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Na telefonische afspraak (0172-522522) kan de omgevingsvergunning worden ingezien in het voormalige gemeentehuis van Reeuwijk.

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Tegen het besluit kan binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, beroep worden ingesteld door degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, (sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EN  ’s-Gravenhage). Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Wel kan een voorlopige voorziening worden aangevraagd bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Naar boven