Ontwerpbestemmingsplan Bronkboomstraat

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 13 oktober 2011 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met woensdag 23 november 2011) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bronkboomstraat - Munstergeleen’ (GMLbestand: NL.IMRO.1883.bp-bronkboom-ON01), bestaande uit een verbeelding, regels, toelichting en bijlagen, ter inzage ligt bij de balie Vergunningen van de stadwinkel Geleen (Markt 1).

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt de bouw van in principe zes vrijstaande woningen in de particuliere sector, maar in het kader van de gewenste flexibiliteit worden door middel van een zgn. binnenplanse ontheffingsbepaling ook andere woningtypen en -aantallen mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan gaat vergezeld van het Beeldkwaliteitsplan Bronkboomstraat (BKP) ter waarborging van de ruimtelijke kwaliteit van de te realiseren woningen.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (doch bij voorkeur schriftelijk) zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan en het BKP kenbaar maken bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Ontwerp: de heer H. Manders (046-4778534) of mevrouw mr. M. Jansen (046-4778512). Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

12 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven