Bestemmingsplan Smidsplein e.o.

Ontwerp

Het ontwerp-bestemmingsplan Smidsplein e.o wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 14 oktober t/m 24 november 2011 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdag van 09.00 tot 20.00 uur).

Het plangebied wordt globaal begrensd door de gracht Giethoorn in het noorden, de Prinsessegracht in het oosten, het Korte Voorhout in het zuiden het Smidsplein in het westen.

Het doel van bestemmingsplan Smidsplein e.o. is tweeledig, om het juridisch-planologisch mogelijk maken van de nieuwbouw voor de Hoge Raad der Nederlanden en het vastleggen van de bestaande ruimtelijke structuur in een juridisch-planologisch kader.

Een ieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw zienswijze richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-3533573 . Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Informatie-/inloopbijeenkomst

Op dinsdag 1 november 2011 (van 17.00 tot 19.00 uur) wordt voor dit plan in het Stadhuis, Spui 70, kamer A04.02, alhier, een informatie-/inloopbijeenkomst gehouden.

Naar boven