Ontwerpbestemmingsplan ‘Leidingtracé Ranum-Saaksum’

Burgemeester en wethouders van De Marne maken bekend dat van 4 februari tot en met 17 maart 2011 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Leidingtracé Ranum-Saaksum’. Het plan maakt de aanleg van een 6" gasleiding mogelijk. Deze leiding draagt bij aan het opsporen en in productie brengen van kleine gasvoorkomens teneinde zo lang mogelijk een ongestoorde gasvoorziening te waarborgen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter visie in het gemeentehuis van De Marne, R. Ritzemastraat 2 in Leens. Ook is het plan te bekijken via onze website www.demarne.nl. Hier leest u hoe u het plan in elektronische vorm kunt raadplegen en hoe de planbestanden langs elektronische weg beschikbaar zijn.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder bij de gemeenteraad schriftelijk (Postbus 11, 9965 ZG Leens) of mondeling (de heer H.J. Schoonhoven, tel. 0595-421076) zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerp-bestemmingsplan naar voren brengen. Van een mondeling naar voren gebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Naar boven