Wijzigingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, locatie Watermolenweg 16’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken bekend:

Onherroepelijk wijzigingsplanplan ‘Buitengebied Haaksbergen, locatie Watermolenweg 16’

Het besluit van 23 november 2010, van college van Burgermeester en Wethouders van Haaksbergen inzake de vaststelling van het wijzigingsplan ‘Buitengebied Haaksbergen, locatie Watermolenweg 16’ is onherroepelijk geworden. In het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen, zodat de bestemming ‘Agrarisch cultuurgebied, gebied B’ kan worden gewijzigd in de bestemming ‘Woondoeleinden’. Van deze mogelijkheid is nu gebruik gemaakt. Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het gebied, kadastraal bekend, gemeente Haaksbergen, sectie S, nummer 520 en is gelegen op korte afstand van landgoed het Lankheet, ten zuiden van Haaksbergen.

Ter inzage

Dit bestemmingsplan ligt met ingang van vrijdag 4 februari voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Het gemeentekantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Het plan met de bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl → Bouwen en Wonen → Bestemmingsplannen → Plannen in onherroepelijke fase.

Haaksbergen, 3 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

burgemeester.

H.M. de Bruijn-Franken,

secretaris a.i.

Naar boven