Vaststelling bestemmingsplan ‘Fietspad Oostromsdijkje’

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat de gemeenteraad van Bunnik op 1 september 2011 het bestemmingsplan ‘Fietspad Oostromsdijkje’ gewijzigd heeft vastgesteld. Het vastgestelde bestemmingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen voor iedereen gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 13 oktober 2011 (tot en met 24 november 2011).

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het plan maakt de aanleg van een duurzaam veilige fietsverbinding mogelijk tussen Werkhoven en Houten De wijzigingen ten opzichte van het terinzage gelegde ontwerpbestemmingsplan betreffen de volgende punten:

  • Aanpassing van de toelichting:

    • a. aanpassing van de paragraaf economische uitvoerbaarheid;

    • b. toevoeging van de zienswijzen als onderdeel van de toelichting.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Bunnik. Ga naar www.bunnik.nl, onder ‘Gemeentelijk beleid’, en dan doorklikken naar ‘ Ruimtelijke plannen’.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Beroep instellen

Met ingang van 14 oktober 2011 kan gedurende zes weken (tot en met 24 november 2011) beroep worden ingesteld tegen het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te hebben gebracht;

  • een ieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Meer informatie hierover vindt u op www.raadvanstate.nl

Naar boven