Vaststelling bestemmingsplan Berkendijk 4 te Heino

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 13 oktober 2011 tot en met woensdag 24 november 2011 het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Berkendijk 4’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

  • de link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/oplanidn=NL.IMRO.0177.BP20100015-0002 welke is te vinden op www.raalte.nl

  • in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op twee percelen en vloeit voort uit de zogenaamde rood voor rood regeling. De agrarische bestemming van het perceel Berkendijk 4 wordt gewijzigd in de woonbestemming. Op dezelfde hoogte als het perceel Berkendijk 4 wordt aan de andere zijde van de Berkendijk (delen van de percelen K 444 en K 445) de bouw van een woning mogelijk gemaakt middels een woonbestemming.

De raad van de gemeente Raalte heeft het bestemmingsplan bij besluit van 29 september 2011 ongewijzigd vastgesteld.

Gedurende voornoemde termijn kan door een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend bij de gemeenteraad alsmede belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze in te dienen tegen het ontwerpbestemmingsplan beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voor zover de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen heeft aangebracht in het bestemmingsplan kan iedere belanghebbende hiertegen binnen de beroepstermijn eveneens beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven