Ontwerpbestemmingsplan ‘Bergbezinkbassins Dommeldal’

Burgemeester en wethouders van Valkenswaard maken bekend, dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het juridisch borgen van de realisatie van een tweetal bergbezinkbassins in het Dommeldal ter hoogte van de Schrijnerwei en de Komoeljelaan/Weegbree te Valkenswaard. Deze zullen worden uitgevoerd op de percelen kadastraal bekend als gemeente Valkenswaard, sectie A, nr. 2880 (ged.) en sectie G, nr. 1974 (ged.).

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf donderdag 13 oktober 2011 geduoende zes weken ter inzage (tot en met 23 november 2011) in de informatiehoek in het gemeentehuis, De Hofnar 15 te Valkenswaard (tijdens openstellingstijden). De stukken liggen tevens ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12 en het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55.

Ook bestaat vanaf 13 oktober de mogelijkheid het plan via de website www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl in te zien en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Infoomatie met mondelinge toelichting op het ontwerpbestemmingsplan kunt u krijgen bij het team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economie. Daarvoor moet u wel vooraf (telefonisch) een afspraak maken op nr. 040-2083585.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging van het plan, dus vóór 23 november 2011 kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze ten aanzien van het Ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Valkenswaard, Postbus 10.100, 5550 GA te Valkenswaard. Wij vragen u vriendelijk om duidelijk in uw brief aan te geven dat uw zienswijze gericht is op het ontwerpbestemmingsplan ‘Bergbezinkbassins Dommeldal’.

Valkenswaard, 12 oktober 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

de secretaris,

R.F.W. van Eijck.

De burgemeester,

A.B.A.M. Ederveen.

Naar boven