Ontwerpuitwerkingsplan ‘Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen’ en conceptbouwvergunning

Burgemeester en wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 3 februari 2011 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpuitwerkingsplan ‘Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen’van het bestemmingsplan Leidsche Rijn Utrecht 1999, inclusief de hieraan gerelateerde conceptbouwvergunning.

Plangebied en doelstelling

Het ontwerpuitwerkingsplan ‘Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen’ is een uitwerking van het bestemmingsplan Leidsche Rijn Utrecht 1999 en heeft betrekking op een gebied dat is gelegen op het toekomstige sportpark in het deelgebied Rijnvliet/Strijkviertel, in de kom van de kruising van de A2 en de A12.

De hoofddoelstelling van het uitwerkingsplan ‘Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen’ is de realisatie van overkappingen over de nog aan te leggen tennisbanen op het sportpark. Het uitwerkingsplan Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen, is een gedeeltelijke herziening van het in 2007 vastgestelde uitwerkingsplan Sportpark Rijnvliet.

Ontwerpbouwvergunning

De reguliere bouwvergunning voor het bouwen van twee tenniskappen over de tennisvelden op het perceel Sportpark Rijnvliet.

Coördinatieregeling

Artikel 3.30 van de Wet op de ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening maken het mogelijk dat diverse procedures gezamenlijk worden doorlopen. Dat wil zeggen dat de voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk worden behandeld. De aanvrager heeft op grond van de coördinatieverordening verzocht om naast het verzoek om wijziging van het bestemmingsplan ook reguliere bouwvergunning voor het bouwen van twee tenniskappen over de tennisvelden op het perceel Sportpark Rijnvliet ook gecoördineerd te behandelen:

Inzien

Het ontwerpuitwerkingsplan bestaande uit een toelichting, regels, een plankaart en bijlagen) en de conceptbouwvergunning liggen met ingang van 3 februari 2011 gedurende zes weken, dus tot en met 16 maart 2011, ter inzage bij:

  • Informatiecentrum gemeente Utrecht;

  • Vinkenburgstraat 26 (ingang Neude), Utrecht;

  • Open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en donderdag tot 19.30 uur).

  • Balie Bouwen Wonen en Ondernemen van StadsOntwikkeling;

  • Rachmaninoffplantsoen 61, Utrecht;

  • Open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

  • Informatiecentrum Leidsche Rijn;

  • Verlengde Vleutenseweg 32, Utrecht.

Open van maandag van 13.00 tot 17.00 uur; dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Op de website van de gemeente (www.utrecht.nl/uitwerkingsplannen) is het plan eveneens te raadplegen.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerpuitwerkinsplan en de conceptbouwvergunning indienen bij:

Het college van burgemeester en wethouders

Mevrouw T. Tijbosch

Postbus 16200

3500 CE Utrecht

Onder vermelding van: ‘Uitwerkingsplan Sportpark Rijnvliet, Tennisbanen’

Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 030-2860281) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van terinzage legging. De termijn loopt tot en met 16 maart 2011.

U kunt geen zienswijzen indienen via e-mail.

Naar boven