Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Gemeentehuis Voerendaal’

Burgemeester en wethouders van Voerendaal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 13 oktober 2011 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Gemeentehuis Voerendaal’ ter inzage ligt bij de Afdeling Klantencontacten ten gemeentehuize op de locatie Raadhuisplein 3 (voormalig Groene Kruisgebouw).

Het bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling ten behoeve van de verbouw c.q. nieuwbouw van het gemeentehuis van Voerendaal aan het Raadhuisplein 1, 6367 ED te Voerendaal. Het plangebied wordt begrensd door de Hogeweg, de Wachtendonkstraat, de Keerberg en het Raadhuisplein.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder tegen het genoemde ontwerpbestemmingsplan zienswijzen naar voren brengen. Zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend en te worden gericht aan de Gemeenteraad van Voerendaal, Postbus 23000, 6367 ZG te VOERENDAAL.

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijk zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Als u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de terinzageligging, telefonisch een afspraak te maken met de heer J. Laudy via telefoonnummer 045-575 33 99.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website via de volgende weblink:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0986.BPgemeentehuis-ON01

Naar boven