Ontwerpbestemmingsplan ‘Vijfhuizen Kromme Spieringweg 217’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Vijfhuizen Kromme Spieringweg 217’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan heeft de planidentificatie NL.IMRO.0394BPGvyfkrspwg217-B001.

Het plan

Het bestemmingsplan regelt de bestemming van gronden op het perceel Kromme Spieringweg 217, te Vijfhuizen. Met het bestemmingsplan wordt beoogd de bouw van een binnenrijbak ten behoeve van paardensport mogelijk te maken.

postcode: 2141 BR

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels met twee bijlagen, toelichting) met het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten ligt ter inzage in het Informatiecentrum/ CBI in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl).

De terinzageligging begint op 4 februari 2011 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum / CBI (zie hiervoor).

Hoofddorp, 3 februari 2011

Naar boven