Ontwerpomgevingsvergunning voor het oprichten van 9 woningen in de Suurhoffstraat te Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, het Besluit omgevingsrecht en de Algemene wet bestuursrecht bekend, voornemens te zijn met toepassing van art. 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wabo medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor het afwijken van de bestemming ‘openbaar groen’ van het geldende bestemmingsplan ‘Apostelhuis’ ten behoeve van het oprichten van 9 woningen in de Suurhoffstraat.

Ter inzage

De aanvraag, het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 13 oktober 2011 gedurende zes weken (t/m 23 november 2011) voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1 te Helmond. Het inzien van deze stukken in de Stadswinkel kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak. Tevens kunt u deze stukken digitaal inzien via www.helmond.nl, onder ‘omgevingsvergunning, bekendmakingen’.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Helmond, p/a afdeling Bouwen en Wonen, Postbus 950, 5700 AZ Helmond. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Bouwen en Wonen (iedere werkdag te bereiken tussen 9.00 en 12.30 uur onder telefoonnummer 0492-587506).

Helmond, 12 oktober 2011

Burgemeester en wethouders,

A.A.M. Jacobs,

burgemeester.

A.A.M. Marneffe RA,

secretaris.

Naar boven