Voorbereidingsbesluit Brugstraat 9

Burgemeester en wethouders van gemeente Someren maken op grond van het bepaalde in artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend. De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 28 september 2011 verklaard dat een voorbereidingsbesluit artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening is genomen voor de percelen kadastraal bekend als Someren, sectie H, perceelnummers 1158, 1160, 1956, 1957 en 1809, plaatselijk bekend als Brugstraat 9 te Someren-Eind.

Het voorbereidingsbesluit met bijbehorende verbeelding ligt met ingang van 13 oktober 2011 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis te Someren. Voor het inzien van het besluit verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Het voorbereidingsbesluit is verder te raadplegen op de gemeentelijke website www.someren.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het voorbereidingsbesluit treedt daags na publicatie in werking. Tegen het voorbereidingsbesluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer J. Merkx van de afdeling Volkshuisvesting, ruimtelijke ordening en milieu.

Someren, 12 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Someren.

Naar boven