Vaststelling bestemmingsplan ‘Ganzeveste’ te Goes

Burgemeester en wethouders maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Ganzeveste op 8 september 2011 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het bouwen van 6–12 woningen aan de Langemeet/Sleutelkenswei te Goes.

Met ongang van 13 oktober 2011 ligt het vastgestelde bestemmingsplan 6 weken ter inzage bij de receptie van het stadskantoor, M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes. De wijziging heeft betrekking op artikel 3.2 van de regels (maximaal te bebouwen oppervlakte van een perceel). Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens in te zien via www.goes.nl/bestemmingsplannen en is het plan digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGN64-VG99.

Gedurende deze termijn kan:

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest overeenkomstig artikel van de Wet op de ruimtelijke ordening tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedereen die bedenkingen heeft tegen de door de gemeenteraad bij de vaststelling aangebrachte wijziging in het bestemmingsplan;

beroep indienen tegen het vastgestelde plan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Het beroepschrift moet voorzien zijn van naam, adres, datum, de omschrijving van de beslissing, de gronden van het beroep en een handtekening.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven