Vaststelling bestemmingsplan Midlumerlaan 13 (OBS ’t Wad)

Burgemeester en wethouders van Harlingen maken bekend dat de raad dezer gemeente in zijn vergadering van 7 september 2011 heeft vastgesteld;

  • Bestemmingsplan Midlumerlaan 13 (OBS ’t Wad).

Met ingang van 6 oktober 2011 ligt het bestemmingsplan gedurende 6 weken ter inzage in het stadskantoor De Groenlandsvaarder, Voorstraat 35 te Harlingen. Het plan kan verder bekeken worden op www.harlingen.nl/bekendmakingen en/of op www.ruimtelijkeplannen.nl (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0072.Midlumerlaan13-VA01).

Bij onze raad zijn geen zienswijzen kenbaar gemaakt tegen het ontwerpplan. Belanghebbenden die aan kunnen tonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze aan de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen gedurende de hierboven genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 16 november. Degene die beroep instelt kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over de plannen of de procedure kunt u contact opnemen met de afdeling ruimtelijke ordening (tel. 0517-492 279).

Harlingen, 4 oktober 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.H.M. Scheffer,

burgemeester.

W. Slob,

secretaris.

Naar boven