Ontwerpbestemmingsplan ‘Uiterwaarden, herziening het Oever 3 en 5’

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend daontwerpbestemmingsplan ‘Uiterwaarden, herziening het Oever 3 en 5’ met de hierop betrekking hebbende stukken en ontwerpbesluit ter inzage ligt.

Doel van het plan

Met het ontwerpbestemmingsplan ‘Uiterwaarden, herziening het Oever 3 en 5’ wordt een omissie uit het bestemmingsplan ‘Uiterwaarden’ hersteld door aan het Oever 3 een agrarische bedrijfsbestemming toe te kennen en door aan een gedeelte van het Oever 5 een agrarische gebiedsbestemming toe te kennen.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 12 oktober 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis van Heerde op werkdagen tussen 08.30 en 12.30 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0246.00000864-on01 en op www.heerde.nl. De bestanden van het ontwerpbestemmingsplan kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’ Heerde.

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzageligging kan iedereen zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl – Digitaal loket – Direct aanvragen – Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Als u van de laatste mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met de heer C. Ortelee van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699457.

Naar boven