Ontwerpbestemmingsplan ‘De Slottuin’

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Heemstede bekend dat met ingang van 13 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘De Slottuin’.

Het ontwerpbestemmingsplan bevat de weergave van bouwplan ‘De Slottuin’ dat uitgaat van de bouw van 95 woningen, een parkeerkelder en een groene zone met een waterpartij. Dit ontwerpbestemmingsplan vervangt de bestaande planologische situatie in het bestemmingsplan ‘Christelijk Atheneum’ voor het gebied tussen de Ir. Lelylaan, De Cruquiusweg en de weilanden bij het Oude Slot.

Waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het plan ligt met ingang van 13 oktober 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage (verbeelding, regels en toelichting) en kan digitaal worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl IDN: NL.IMRO.0397.BPslottuin-0101 en op de website van de gemeente Heemstede. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan in de publiekshal van het Raadhuis, Raadhuisplein 1 te Heemstede. De openingstijden van het Raadhuis vindt u op de website www. Heemstede.nl.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn (13 oktober 2011 t/m 23 november 2011) kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Als u schriftelijk wilt reageren, dan kunt u uw zienswijze richten aan de gemeenteraad van Heemstede, Postbus 352, 2100 AJ Heemstede. U kunt uw zienswijze ook via een e-mail versturen aan gemeente@heemstede.nl.

Wilt u mondeling reageren dan kunt u een afspraak maken met mevrouw L.C. Wijker van de afdeling Ruimtelijk Beleid. Haar telefoonnummer is 023-5485783. Voor nadere informatie over het ontwerpbesluit kunt u zich tot mevrouw L.C. Wijker of mevrouw M. Boor 023-5485761 wenden.

Naar boven