Kennisgeving bestemmingsplan ‘Oostvoornsestraat’

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois maakt bekend dat de deelraad van de deelgemeente Charlois bij besluit van 26 september 2011 het bestemmingsplan ‘Oostvoornsestraat 5–7’, bestaande uit de geometrisch bepaalde planobjecten als vervat in het GML-bestand: NL.IMRO.0599.BP2008Oostvrnsestr-on01, heeft vastgesteld. Het plan betreft de bouw van twee grondgebonden woningen en een appartement ter hoogte van Oostvoornsestraat 9.

Bij de vaststelling zijn geen wijzigingen aangebracht in het plan ten opzichte van het ontwerp zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Het besluit van de deelraad en het vastgestelde bestommingsplan (met bijbehorende stukken) liggen met ingang van 13 oktober 2011 tot en met 23 november 2011 gedurende een periode van zes weken op werkdagen voor eenieder ter inzage bij:

  • de secretarie van de deelgemeente Charlois, Boerhaavestraat 11.

Het besluit van de deelraad en het bestemmingsplan (met bijbehorende stukken) kunnen tevens worden ingezien via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het vaststellingsbesluit kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze over het ontwerp bij de deelgemeenteraad naar voren hebben gebracht en belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig hun zienswijze over het ontwerp bij de deelraad naar voren te hebben gebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep wordt ingesteld, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor zowel het beroepschrift, als het verzoekschrift is griffierecht verschuldigd.

Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking alvorens op het verzoek is beslist.

Rotterdam, 12 oktober 2011

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Charlois,

de secretaris,

J.W.E. van der Poel.

De voorzitter,

E.P.E. Goverde.

Naar boven