Voorbereiding bestemmingsplan Golfbaan

Burgemeester en wethouders van de gemeente Amstelveen maken, gelet op artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening, bekend dat er een bestemmingsplan wordt voorbereid ten behoeve van de aanleg van een golfbaan in de Bovenkerkerpolder.

Het plangebied is gelegen in het noordoostelijk deel van de Bovenkerkerpolder. De locatie ligt ten zuiden van de A9, globaal gesitueerd tussen Langs de Akker (ter hoogte van ‘In de Wolken’), de Amsteldijk Zuid, de Nesserlaan en de reservering voor de Amstelbaan. Het plangebied heeft een oppervlakte van circa 43,5 hectare.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd deze ontwikkeling van het plangebied juridisch gestalte te geven.

Het ontwerpbestemmingsplan zal eind 2011 gedurende zes weken ter inzage worden gelegd op www.ruimtelijkeplannen.nl, op de gemeentelijke website en op het gemeentehuis van Amstelveen (Laan Nieuwer Amstel 1). De termijn van de terinzagelegging zal voorafgaand aan de daadwerkelijke terinzagelegging gepubliceerd worden in de Staatscourant en op de gemeentelijke website.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Bro wordt hier gemeld dat geen gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Amstelveen, 12 oktober 2011

Naar boven