Bestemmingsplan wijziging Rijndijk 2 Wijk bij Duurstede

Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede heeft op 27 september 2011 het bestemmingsplan wijziging Rijndijk 2 ongewijzigd vastgesteld.

Het plan betreft een wijziging ex artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening van het bestemmingsplan Buitengebied 2003 Herziening 2009. Het plan voorziet in de vormverandering van het agrarisch bouwvlak van Rijndijk 2 te Wijk bij Duurstede. Hierdoor wordt de bouw van een bedrijfswoning aan de westzijde van de bestaande bedrijfsgebouwen mogelijk.

Het bestemmingsplan en het collegebesluit liggen met ingang van donderdag 13 oktober 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via de gemeentelijke website www.wijkbijduurstede.nl op de pagina Inwoners – Bestemmingsplannen – Vastgestelde bestemmingsplannen.

Belanghebbenden, die tijdig een zienswijze bij het college naar voren hebben gebracht, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht, kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de eerste dag na het aflopen van de hiervoor genoemde termijn om in beroep te gaan. Binnen de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, waardoor het bestemmingsplan niet in werking treedt, totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven