Ontwerpbestemmingsplan Pegasus 2011

Vanaf woensdag 12 oktober 2011 ligt het ontwerpbestemmingsplan Pegasus 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de Servicebalie in het gemeentehuis te Zeewolde. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via de website www.zeewolde.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plangebied ligt aan de westkant van Zeewolde, tussen de woonstraten Zwarte Specht en Pegasus. Het bestemmingsplan maakt de ontwikkeling van vaarroute De Blauwe Diamant, traject Pegasus, mogelijk. Het traject wordt een bevaarbare verbinding naar het stedelijke gebied van Zeewolde inclusief aanlegvoorzieningen voor bewoners en passanten.

Tijdens de inzagetermijn (tot en met 22 november 2011) kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 1, 3890 AA Zeewolde. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw K. Traas, telefoon (036) 5229 550. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Zeewolde, 11 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van Zeewolde.

Naar boven