Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwstraat 35 Westmaas’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 10 oktober 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwstraat 35 Westmaas’ voor een periode van zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens geplaatst op de gemeentelijke website onder actueel / ter inzage en te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder NL.IMRO.0585.BPWMSNieuwstraat35-ON01.

De bebouwing op dit perceel was voorheen in gebruik ten behoeve van de gereformeerde kerk. Om het planologisch mogelijk te maken de bestaande bebouwing als woning in gebruik te nemen dan wel het bestaande pand te slopen en een nieuwe woning terug te bouwen is een procedure tot partiële herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk.

Eenieder wordt gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan in te dienen bij de gemeenteraad van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw L. Molenaar, bereikbaar via telefoonnummer 078-676 44 33.

Binnenmaas, 7 oktober 2011

Burgemeester en wethouders van de gemeente Binnenmaas.

Naar boven